Väsynyt, väsyneempi, sinkku

Luvattoman pitkä postaustauko. Mutta eipä ole ollut juurikaan kerrottavaa… Tämä vuosi josta prkl on tulossa paras vuosi ikinä, ei ole alkanut kovin ruusuisesti. Väsyttää….

Alkaa olla sellainen päiväni murmelina-olo, jokaisen uuden treffattavan miehen (no ei niitä nyt tolkuttoman montaa tässä välissä ole ollut) kanssa mennään samaa kaavaa. Viesteillään tosi tiiviisti, tavataan ekan kerran, kiinnostutaan toisistamme, seksi on jees… Sitten miehen viesteilyinnokkuus laantuu, tavataan kyllä uudelleen, ehkä useammankin kerran, on kivaa… Mutta viesteily on enemmän tai vähemmän mun aloitteesta tapahtuvaa, fiilis on ”ihan kiva mutta”. Tai heti kun huomaan ajattelevani että vihdoin on käsissä täyspäinen mies, tapahtuu jotain ihan puskista, joka saa mut taas tajuamaan että ehei, omalla tavallaan pimeähän tämäkin yksilö on. Yleensä mies kuvittelee katoavansa taustahälyyn ilman mitään ”loppukeskusteluja”, mistä mä saan hepulin, perustavaa laatua olevat käytöstavat sentään pitäisi aikuisilla ihmisillä olla.

Mikä perkele tässä on näin vaikeaa??? Siis oikeasti??? Aina ei kemiat kohtaa täysillä mutta se tuntuu silti julmalta, kun ”paperilla” eli viesteissä ja puheissa kaikki loksahtelee mahtavasti kohdilleen mutta livenä ei sittenkään.

Tinder, OkCupid ja Hot or not ovat jotenkin täysin kuolleita, joten päätin kokeilla Suomi24:aa. Pari uutta kiinnostavaa tyyppiä nyt linjoilla, mutta kyynisyys on sillä tasolla että en usko mitään kummempaa sieltäkään eteen hyppäävän. Mutta koitetaan nyt silti.

uupunut Madde

3 thoughts on “Väsynyt, väsyneempi, sinkku

 1. Emma sanoo:

  Taisitpa kiteyttää sen miksi nettideittailu ei läheskään aina onnistuu. Viesteissä on helppo miettiä huolellinen ja toisen täydellisesti huomioiva viesti. On aikaa miettiä mitä kirjoittaa ja voi vaikka kopioida jonkun hyvän viestin jostain. Tai kysyä vinkkiä kaverilta. Entä kun pitää reagoida tässä ja nyt? Ei ehkä tulekaan täydellistä vastausta.

  Vähän kuin töitä hakiessa sellaisen hakemuksen joka takuulla vastaa omasta mielestä täydellisesti ilmoitukseen. Pientä viilausta sinne ja tänne. Sitten kun menee haastatteluun niin ei ne kemiat välttämättä kohtaa ja työpaikka menee jollekin muulle. Vaikka paperilla olisikin täydellinen hakija…

  Tsemppiä matkaan, helppoa tämä ei missään nimessä ole!!!

  Liked by 1 henkilö

 2. Kiitos Emma ja Raisa!! Mä olenkin nyt päättänyt että ihminen pitää tavata asap… aiemminkin olen ollut sitä mieltä, mutta nyt myös tarkoituksella en itsekään kysele mieheltä kauheasti yhtä sun toista, etteivät odotukset kasva silmittömän isoiksi..
  Ja yksi juttu josta en ole ylpeä: olen tavannut aika monen tyypin ekaa kertaa mun luona ja aina on päädytty sänkyyn… Nyt toimin eri tavalla. Huomenaamulla tapaan yhden Suomi24-tyypin ekaa kertaa – kävelyn merkeissä.

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s