Ulkomaalaiset miehet deittisovelluksissa

Madden kanssa käyttämistämme deittisovelluksia OkCupid toimii maailmanlaajuisesti eli palveluun kirjautuneet voivat nähdä profiileja ympäri maailman. Tämä tekeekin palvelun käyttämisen sekä mielenkiintoiseksi että rasittavaksi.

Ajatus siitä että voisi tavata elämänsä miehen toiselta puolelta maailmaa on tietysti kiehtovaa mutta realiteetit tulevat jossain kohtaa vastaan. Juttelu netissä on tietysti helppoa tänä päivänä Skypen ja muiden välineiden avulla mutta ennemmin tai myöhemmin tulee tilanne jossa haluaa tavata. Halpojen lentojen maailmassa sekään ei ole ongelma lentää jonnekin päin mutta melko rohkea saa olla. Mitä jos tyyppi ei olekaan vastassa yms.

Olemme Madden kanssa saaneet mitä ihmeellisimpiä yhteydenottoja eri puolilta maailmaa ja suuren osan niistä saa ignoorata tyystin. Syynä ignooraamiseen on yleensä

x) viesti on tyyliin ”Hi”

h) viestinlähettäjä on ”ei niin hyvännäköinen”

b) välimatkaa vaan on liikaa

Muutaman vähän mussumman kanssa olen joskus ihan ihmiskoemielessä jutellut.

Yksipoikkeus tähän kuitenkin on ja siitä kerron omassa postauksessa lisää.

Statistiikkaa taas loppuu..

ios päivityksen myötä hävitin kaikki Tinder Matchit, OkCupidin olen pitänyt muutaman päivä deaktivoituna, Hot or Notissa ei tapahdu mitään.

– Säihkysilmä

2 thoughts on “Ulkomaalaiset miehet deittisovelluksissa

 1. tulikulkeekanssani sanoo:

  Onko se muuten jonkinlainen ”vain naisten juttu” että pitää olla suhde ehdottomasti? Eikö voisi vain nauttia vapaudesta tehdä mitä haluaa ja milloin vain? Ainakin tuntemieni aikuisen iän poikamiesten elämä tuntuu erinomaiselta kun voi esim. lähteä parin viikon moottoripyöräreissulle eurooppaan jos siltä tuntuu ja työt sallii.
  Vaikuttaako ns.ympäristön paine että ei kertakaikkiaan voi olla vanhapiika? Mies pitää olla,piste 😛

  Tykkää

 2. Hyvä ”Tulikulkeekanssani” – kiitos kommentista! Puhun nyt omasta puolestani mutta Säihkysilmä on varmaan kanssani aika samoilla linjoilla…
  Vapaus tehdä mitä vaan milloin vaan – sen ei mielestäni pitäisi sulkea pois parisuhdetta!!! Totta on että toinen osapuoli ei välttämättä hurraa jos ilmoitat huomenaamulla katoavasi 2 viikoksi mutta so what? Jos suhde on tasapainoinen, kaikki onnistuu.
  Ja sitä paitsi – onnellisuus lähtee omasta itsestä – minä ainakin viihdyn vallan mainiosti itseni kanssa mutta kaipaan miestä viereeni sohvalle /sänkyyn /ruokapöytään.. En välttämättä 24/7, mutta kuitenkin.
  Terkuin Madde

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s