Yhteydenpidon sietämisen vaikeus

Puuhhh…eletään kiireisiä aikoja työelämässä ja siksi vasta nyt ehdin istua hetkeksi alas ja kirjoittaa ensimmäisen postauksen.

En tiedä saanko tänne mitään järkevää tekstiä aikaiseksi kun aivot ovat univelan sumentamat mutta jostain on aloitettava.

Näiden työkiireidenkin keskellä ehtii pohtimaan miesasioita ja sitä kuinka mihet saavat ainakin minut välillä suunnattoman raivon partaalle käytöksellään. Tänään pysähdyin taas miettimään miten aasisti miehet voivat käyttäytyä Ja kuinka erilaisia naiset ja miehet voivat olla.

Yhteydenpidon luulisi olevan kovin helppoa ja nopeaa tämän päivän laitteilla mutta ei, ei todellakaan ole ainakaan miehillä. Jokaisella meillä on omat kiireemme mutta silti ainakin itse ehdin kommunikoimaan ystävien kanssa useamman kerran päivässä esim. Whatsappin tai Facebookin kautta. Toisin on miehillä.

Mikä siinä on niin vaikeaa että laittaa sen viestin kerran tai pari päivässä? Tässä kohtaa tietty joku viisas sanoo että ei se ole susta kiinnostunut kun ei pidä yhteyttä. Toki näinkin voi olla mutta sitten pitäisi sanoa suoraan ettei halua pitää yhteyttä etenkin kun olen asiaa sata kertaa kysynyt ja pyytänyt sanomaan suoraan.

Onko miehet vaan niin putkiaivoja etteivät kiireidensä keskellä osaa ajatella miltä toisesta mahdollisesti tuntuu tai kirjottaa sitä yhtä saamarin viestiä?

kuinka kauan kiirettä voi käyttää tekosyynä? Eikö ole kanttia sanoa asioita suoraan? Ollaan olevinaan niin johtajaa ja miestä mutta ei sitten kuitenkaan.

Loppuun hieman statistiikkaa…

Päivän Okcupid saldo: 4 visitoria ja 2 ääliötä viestiä.

– Säihkysilmä

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s