Katumusta ilmassa

No niin. Yli puolen vuoden nettideittailusuunnistuksen jälkeen on tullut päivä jolloin pitää myöntää Virhe. Ajauduin taannoin elämäni ekaan säälipanoon – tai no en ainakaan muista aiemmin olleeni moisessa tilanteessa…. Ja ihmiselle joka ei ”usko” katumukseen, tää on aika rankka hetki.

Mies (jota kutsun tästä eteenpäin nimellä IT-mies) on sinänsä ns. kelvollinen aikuinen yksilö ja jopa herttainenkin monin tavoin: on aloitteellinen yhteydenpidossa, kehuu ja osaa sanoa kivoja asioita, ymmärtää eronneen äitihahmon arkea aikatauluineen ym.ym. Mutta – IT-mies ei ole kyllä minun silmissäni missään mielessä pantava… hmm. Siis kaveriainesta kyllä (jos sellaista kaipaisin) mutta kahvinjuonnin sohvalla EI MISSÄÄN NIMESSÄ olisi pitänyt päättyä alastomuuteen.
Hyvä ystäväni ja blogikollegani Säihkysilmä totesikin osuvasti: ”Saatana sua ei saa jättää yksin ja valvomatta seksintuskassas!” 😎

Siinä se kai tuli esille, ydinsyy tilanteeseen. Jos ja kun nainen ei saa tarpeeksi seksiä (eli normitilanne sinkulle), saattaa eteen tulla tilanne jossa erittäin innokas ja sen selvästi esille tuova mies saa naisen houkuteltua aktiin (siis jopa hyvin halukkaanakin, ei mitään puoliväkisinmakaamista) vaikka itsessään ko.uros ei saisi edes päätä kääntymään kadulla. Surullista? Ehkä hiukan. Hyväksikäyttöä? No ei kai sentään. Molemmat saivat kuitenkin tuossa hetkessä ja tilanteessa mitä halusivat.

Miljoonan dollarin kysymys on nyt silti että MITEN TILANNE SAADAAN TAKAISIN HALLINTAAN? Koska isona riskinä nyt on se että IT-mies takertuu, ihastuu, haluaa tavata, haluaa uudestaan seksiä, you name it… eikä tässä sinänsä veemäisessä akassa ole halua pahoittaa kenenkään mukavan läheisyyttä kaipaavan ihmisen mieltä ihan turhaan.
Ja itse asiassa vielä tärkeämpää eli 10 miljoonan dollarin kysymys on se, miten varmistaisin etten enää löydä itseäni tuollaisesta tilanteesta? Seksi on kaikessa ihanuudessaan ja hauskuudessaan kuitenkin minulle jollain tavalla Pyhä Asia: haluan aidosti ja vahvasti himoita ja kaivata ihmistä jonka kanssa olen iho ihoa vasten. Tällä iällä pitäisi ymmärtää jo helkkarin hyvin omien halujen seuraukset mutta eipä se aikuisen naisen elämä tunnu välillä olevan kovin kaukana teinin elämästä: joskus homma lipsahtaa käsistä ihan totaalisesti. Annan silti synninpäästön itselleni ja yritän muistaa tän fiiliksen pitkään.

Madde

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s